Foto door mij gemaakt hangt op!!!

Hey iedereen,

Ik kreeg een paar weken geleden een mailtje van een zekere ,toen nog onbekende, Dries van Smart Living. Dit was zijn vraag:

Wij openen in Hasselt een pop-up winkel voor 3 maanden met beperkt budget. Nu zoeken wij nog decoratie om tegen de muur te hangen. Omdat wij in deze pop-up vooral geluid gaan promoten zou het super zijn als we uw foto van Luc de vos mogen gebruiken. Deze waar hij zijn vingers omhoog steekt. Is het mogelijk om deze te ontvangen? Uw naam zal er zeker onder vermeld worden.

Eerst had ik zo iets van heh, hoe, wat, euh welke foto. Wat doet die firma enz… Na wat opzoekingswerk. Vond ik dat het om een firma ging. Die zich bezig houd met het verlenen van een full service installatie dienst voor alle domotica, elektriciteit, verwarming, verlichting, bewaking en audio-video technologie. Heel wat dus. De pop-up store gaat vooral over hun audio technologie.

Dan ben ik beginnen rondneuzen in de door mij gemaakte foto’s.

Gorki & Friends -2Dit was de foto. Ik ben dan meteen akkoord gegaan. Ik wou wel even zeker zijn dat mijn naam er onder ging staan. Dus heb een uitnodiging gekregen om naar de openings-receptie te gaan die vandaag was. Heb er dit onder de foto mogen hangen :

QR and copyr
Ik heb ook uitleg gekregen en ze verkopen fantastische producten en geven een mega goede  service. Nee het is niet omdat mijn foto er hangt maar echt wel om dat het zo is.

Ik wil bij deze nogmaals Dries en ook Tim veel succes wensen met hun pop-up store. En ook bedanken voor de kans.

Oh jah mijn foto is nog 3 maanden in de pop-up store van Smart Living, te bewonderen. Alhoewel ik het nog altijd niet kan geloven. Het adres: Maastichterstraat 81 in 3500 Hasselt. Doe Dries en Tim zeker de groeten :-).

Smart Living-2Smart Living-1

Groetjes,
Alexander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: