Craig Gallagher + Gavin James

Hey iedereen,

Een tijdje terug ging ik nog eens naar een concert in het Depot Te Leuven. Deze keer was het Craig Gallagher + Gavin James.

Gavin James:

The fresh-faced soul machine possesses the power to hush a room purely with the sound of his voice” (Hotpress – One To Watch)

De 22-jarige Ierse singer-songwriter Gavin James is in korte tijd uitgegroeid tot een artiest met internationale bekendheid. Geïnspireerd door zijn grote voorbeelden als Damien Rice enSam Cooke begon hij zijn carrière met het spelen in pubs in Dublin. Zijn eigen nummers oogstten al snel veel bijval waardoor hij gevraagd werd om als support mee op tour te gaan met Lianne La Havas en Beth Orton. Vorig jaar stond hij zelfs al in Het Depot als voorprogramma van Heather Nova. Met zijn eerste single ‘Say Hello’ won Gavin James zelfs de Mercury – the Choice Prize for Song Of The Year.

De liveopnames van zijn concert in Whelans, een legendarische concertzaal in Dublin, waarop de hit ‘The Book Of Love’ te horen is, zorgden voor zijn international success. Begin van dit jaar trok hij als voorprogramma van Seinabo Sey naar de Verenigde Staten en dit najaar doet hij Europa aan terwijl hij ondertussen nog hard werkt aan de opnames van zijn debuutalbum.
(Bron: Het Depot)

Ik deed dit in samenwerking met Snooze Control.

Het volledige verslag lees je hier.

http://snoozecontrol.be/fotoverslagen/4826/

 

Alexander

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: