Brandel

Hey iedereen,

Vorig weekend kreeg ik een smsje van één van de mede organisatoren, Rudi, van Haspengouw Swingt. Ook DJ op Radio RGR . En ondertussen ook een goede kameraad. Kende ik vroeger al van op school maar we zijn elkaar terug tegen gekomen doordat hij mijn foto’s had opgemerkt.  Ondertussen heb ik al 2 keer voor Haspengouw Swingt gefotografeerd en er komt een 3de keer aan.

Foto’s vind je hier en hier.

Ik merk dat ik aan het afdwalen ben. Eeeuh oh jah de sms.

Ik kreeg dus een smsje van Rudi waar in stond : “Kan je, als je toch komt, ineens foto’s trekken van een van sponsors van Haspengouw Swingt”.  Ik dacht in bij me zelf oh jah tuurlijk moet lukken van een spandoek heb ik nog gedaan. Dus ik stuur terug : “tuurlijk zeker en vast komt in orde”.

Ik kom daar aan. Daar staat Rudi met 2 mega sympathieke en vriendelijke mannen. Ik helemaal in de war. Dacht op dat moment iets in de zin van: “sh*t geen spandoeken. Maar echte modellen. Help”. Rudi stelde me voor aan Brandel en zijn boekhouder. Brandel van Bloemen Blandelaira bleek de sponsor en dus ook het hoofdonderwerp te zijn. Wij dus met zen alle naar buiten. Daar heb ik foto’s getrokken van hem uiteraard tussen zijn zelf meegebrachte bloemen. Meteen ook een ervaring rijker en was echt wel leuk om te doen! Ik wil Rudi bij deze ook bedanken voor het vertrouwen. Uiteraard wil ik ook Brandel bedanken om zo geduldig te zijn en om te blijven lachen. Zijn boekhouder wil ik ook bedanken voor de grappige momenten tussen in.

Gedaan met dat mega slijm gedoe 🙂 Nu tijd voor …ja … de foto’s!

 

Je vind ze naar goede gewoonte ook terug op Flickr.

 

Slaap lekker iedereen.

Alex

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: